Logo Radio Łódź

Jak smakuje niepodległość? Festiwal Dobrego Smaku w regionie

23 restauracje z Łodzi, Pabianic i Aleksandrowa Łódzkiego biorą udział w czwartej edycji "Smakowania Niepodległości" organizowanego w ramach Festiwalu Dobrego Smaku.

Gościem specjalnym festiwalu jest Karol Okrasa. Podpowiada, jak przygotować dobrą gęsinę, która wraz z deserami z jabłek dominuje w tegorocznym menu "Smakowania Niepodległości.

Festiwal potrwa do niedzieli, 11 listopada.

Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką