Logo Radio Łódź

Restaurant Week w Łodzi

W ogólnopolskim festiwalu udział biorą także łódzkie restauracje. W tym roku to rekordowa liczba - ponad 40 lokali. Każda z biorących udział w festiwalu restauracji, przygotowuje autorskie, trzydaniowe menu inspirowane tematem przewodnim.

(Fot. Restaurant Week)

Misją Festiwalu najlepszych Restauracji Restaurant Week jest promocja kwitnącej polskiej sceny restauracyjnej poprzez regularne zbliżanie Gości i Restauracji. Informacje na temat festiwalu znajdą Państwo na jego stronie. Przed wizytą w restauracji za jej pośrednictwem należy zarezerwować stolik w danym lokalu. 

Więcej o festiwalu mówią jego organizatorzy w Łodzi: Adam Kopczyński i Igor Jankowski

Restaurant Week potrwa do 30 kwietnia

Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką