Logo Radio Łódź

Między wanilią a cynamonem. Podróże ze smakiem | Radio Łódź na wieczór

Który szafran jest najlepszy na świecie, skąd sprowadza się goździki i dlaczego pewne odmiany pieprzu przestały docierać do Polski? Sekrety świata przypraw zdradził nam podróżnik i autor książek - Jędrzej Majka.

(Fot. fb Jędrzej Majka)
Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką Polityka plików cookies