Logo Radio Łódź

Kolejna fala epidemii, ponowny kryzys branży gastronomicznej?| Ekonomia na co dzień

IV fala zwiastuje czarne chmury nad polskimi restauratorami. Przyznają oni, że sytuacja nie zdążyła się jeszcze unormować po ostatnim wybuchu pandemii. -Nasze obroty spadły do 90 %- przyznaje kucharz Mateusz Gessler. Takowego kryzysu nie doznała jednak Poczta Polska, która zdołała dostosować się do zmieniających się w dzisiejszych czasach potrzebach klientów.

W programie także:

  • Kiedy zaczną się wypłaty z programu "Dobry Start"?
  • Na czym oszczędzamy w trakcie koronawirusa?
Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką