Logo Radio Łódź

Szkodliwy glifosat w żywności - raport Fundacji Konsumentów | Jestem eko

Na rynku żywności nadal znajdziemy produkty niebezpieczne dla naszego zdrowia. W wielu krajach zachodnich niezależne badania skłaniają producentów do eliminacji szkodliwych związków. W Polsce raporty na ten temat publikuje Fundacja Konsumentów. O wynikach badań nad obecnością niebezpiecznego glifosatu w żywności mówi Paweł Rokicki z Fundacji Konsumentów.

Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką