Logo Radio Łódź

Wiem, co jem - tłuszcze dobre i złe - część 2 I Radioaktywni

Zapraszam na drugą część rozmowy o tłuszczach w naszej diecie. Tym razem ze specjalistą d/s żywienia Michałem Płachcińskim rozmawiamy o tym dlaczego powinniśmy unikać kwasów tłuszczowych nasyconych i o tym czym są frakcje omega 3 i omega 6. Dowiecie się też dlaczego olej kokosowy jest nieco przereklamowany i dlaczego powinniśmy uważać na ryby.

(Fot. pixabay,com)
Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką