Logo Radio Łódź

Wegańska Kuchnia Polska | Jestem Eko

Edyta Stępczyńska autorka bloga "Zakręcony wege obiad" uwielbia karmić ludzi a tworzenie wegańskiego stało się nie tylko jej hobby, ale i pracą. Ta książka to zapis codziennej pracy i doświadczeń podczas przygotowywania wegańskiego cateringu.

(Fot. mat. prasowe)

Każdy przepis jest przetestowany. Potrawy są proste, a ich mięsne odpowiedniki gościły od zawsze i goszczą na polskich stołach. Znajdziemy tu przepisy na wegański smalec, bigos czy pierogi mówi Edyta Stępczyńska.

(Fot. zakreconywegeobiad.pl)
Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką