Logo Radio Łódź

Poświąteczny detoks | Jestem Eko

Za nami Święta i Nowy Rok, trudno było odmówić sobie potraw, na które czekaliśmy. Nic dziwnego – kuszą zmysły cudownym smakiem i aromatem. Mają jednak podstawową wadę – zazwyczaj są wysokokaloryczne – do ich przygotowania nie szczędzimy masła, sera czy majonezu.

(Fot. Igor Pyć)

Na stołach dominuje też ciężkostrawne mięso w różnych postaciach. Po tak ciężkiej próbie nasz organizm, by wrócić do równowagi, potrzebuje wsparcia mówi dietetyczka Magdalena Makarowska.

Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką