Logo Radio Łódź

Danie na jeden kęs - pieczarki faszerowane Beaty Królikiewicz | Pogotowie kulinarne

Beata Królikiewicz - autorka bloga i książki o tytule "Niebo na talerzu" zdradza przepis na szybkie i pyszne sylwestrowe przekąski.

Składniki:

  • pieczarki, najlepiej większe
  • 10 dag bekonu
  • 2 nieduże cebule
  • 10 dag sera pleśniowego
  • sól
  • pieprz
  • ocet balsamiczny

Jak przygotować przekąskę? Posłuchaj:

Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką