Logo Radio Łódź

Pierwsze urodziny łódzkiej jadłodzielni | Jestem Eko

Z tej okazji będa warsztaty kulinarne, prelekcje o tym jak nie marnować jedzenia, gry i zabawy dla dzieci. Miejsce dostępne jest na wydziale Ekonomiczno-Socjologicznym Uniwersytetu Łódzkiego.

(Fot. Agata Zielińska)

Każdy może tam przynieść produkty, które nadają się do spożycia, a których nie jesteśmy już w stanie zjeść i każdy może skorzystać z dobrodziejstw jadłodzielni. O jadłodzielni opowiadają Agnieszka Laskowska z Food Sharing Łódź i wolontariuszka Anna Dolińska.

Partnerzy wydarzenia to CISV Łódz, Oblicza Gruzji, fundacja "W człowieku widzieć brata", Wydział Ekonomiczno-Socjologiczny, klub TU

Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką