Logo Radio Łódź

Mus z białej czekolady z galaretką z mięty Tomasza Janczewskiego I Pogotowie kulinarne

Z okazji Święta Czekolady "Pogotowie kulinarne" zawitało do "Dzień Dobry Caffe", gdzie Tomek Janczewski przygotował deser - mus z białej czekolady z galaretką z mięty i chipsami marchewkowymi oraz musem marchewkowym. To wszystko podane zostało na czekoladowym ciasteczku cygaretkowym i to jeszcze nie koniec....całości dopełniła gałka lodów cytrynowych. Popatrzcie i posłuchajcie!!!

Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką