Logo Radio Łódź

Sałatka z rucoli, gruszki i orzechów włoskich Karoliny Zajkowskiej | Pogotowie kulinarne

Karolina Zajkowska jest fotografem i stylistką jedzenia, poza tym lubi gotować. Stylizacją jedzenia zaczęła się zajmować bo bardzo ważne jest dla niej nie tylko to co jemy, ale jak podajemy jedzenie. Karolina nie tylko przygotowała sałatkę, ale rownież bardzo szybko zaaranżowała mini sesję fotograficzną.

(Fot. Karolina Zajkowska)

SKŁADNIKI

- odrobina rucoli

-dwie niewielkie gruszki

-garść orzechów włoskich

-małe mozzarellki

-musztarda

-jabłkowy ocet winny

-miód

 

(Fot. Karolina Zajkowska)
Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką