Logo Radio Łódź

Ciasteczka czekoladowe i bezy z Cocoart's | Pogotowie kulinarne

Ciasteczka czekoladowe i bezy z Cocoart’s, wyjątkowej łódzkiej cukierni. Zamiast tradycyjnych drożdżówek, pączków i ciast na wagę robią tam nowoczesne desery, monoporcje, tarty, torty, bezy i czekoladę oraz naturalne lody.

W Cocoart’s szefuje Daria Marszałek, która w czekoladzie zakochała się przeszło 10 lat temu, przez wiele lat pracowała w łódzkiej fabryce Barry Callebaut. Jej mąż Adam jest znanym cukiernikiem i szkoleniowcem w Akademii Czekolady Callebaut. A oto co powstało podczas warsztatów!

Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką