Logo Radio Łódź

Dziczyzna w Polsce rzadko jadana i niedoceniana | Jestem eko

Przykład Michała Błaszczyka pokazuje, że wyniesione z rodzinnego domu zamiłowanie do dziczyzny i zdrowej żywności może stać się pomysłem na własny biznes. Po ekologiczne mięso i przetwory, które sprzedaje w swoim sklepie w Konstantynowie Łódzkim, klienci przyjeżdżają z całego województwa.

Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką