Logo Radio Łódź

Kiedy praca bawi i uczy czyli w piekarni Montag | Nasze dzieci

Jacek Tomczyk, który wspólnie z żoną prowadzi bistro i piekarnię Montag opowiedział Basi i Julce o tym jak został piekarzem, jaka jest tajemnica dobrego chleba i dlaczego warto w życiu robić to co się kocha. Pokazał nam też jak robi się bagietki !!! A gawędziliśmy przy duży stole w piekarni zajadając się jeszcze ciepłym chlebem z masłem i solą. To była uczta dla ducha i ciała.

(Fot. Agata Zielińska)
Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką