Logo Radio Łódź

Festiwal "Restaurant Week" - kulinarne święto rozpoczęte | Sposób na weekend

Ruszyła Jubileuszowa 10 edycja „Restaurant Week”. Szefowie kuchni ponad 400 najlepszych restauracji w kraju zaproszą do stołu mieszkańców 30 -u polskich miast, w tym także w Łodzi. Ta edycja Restaurant Week dedykowana jest kulturze świętowania - celebrowania każdej, ważnej okazji przy restauracyjnym stole z bliskimi, znajomymi, czy współpracownikami. Hasło festiwalu to - "Okazja do świętowania".

(Fot. Materały Festiwalu Restaurant Week)

A w studiu byli organizatorzy : Adam Kopczyński i Igor Jankowski oraz Karolina Fraszczyńska i Karolina Czernik ze studia kulinarnego Baccaro a także Piotr Niedzwiecki manager restauracji Filharmonia Smaku. 

Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką