Logo Radio Łódź

"Warzywo to dobre tworzywo" | Jestem Eko

Jest to cykl spotkań promujących zdrowe odżywianie. Zorganizowała je Fundacja "Mamy serce". Rodzinne warsztaty kulinarne prowadzi Ada Rybka specjalistka z dziedziny zdrowej kuchni. To osoba, która sama zmagała się z chorobą nowotworową i wspomagała leczenie dietą.

Podczas warsztatów przygotujemy wspólnie roślinne potrawy - śniadanie, obiad i deser czyli zdrowe słodycze bez dodatku cukru. Na pierwszych warsztatach jadłam śniadanie z kaszy gryczanej z bakaliami i zupę warzywna z kurkumą. Posłuchajcie.

Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką