Logo Radio Łódź

Pokrzywy i głodówka w służbie zdrowiu | Sposób na weekend

O zaletach jedzenia pokrzyw, wiosennym oczyszczeniu organizmu, zdrowej głodówce, zbieraniu dzikich roślin i zastępowaniu mięsa warzywami - rozmawiamy z Bożeną Żak-Cyran, łódzką dietetyczką i dietoterapeutką.

(Fot. galaktyka.com.pl)

Bożena Żak-Cyran jest autorką ośmiu książek poświęconych zdrowemu odżywianiu. Jej najnowsza książka pt. "Bądź twórcą swojego zdrowia", ukazała się nakładem wydawnictwa Galaktyka.

Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką