Logo Radio Łódź

Pięć sposobów na naleśniki | W Środku Dnia

Naleśniki z pieczoną dynią i cheddarem? A może z łososiem i kurkami? Studio Radia Łódź odwiedził bloger kulinarny Krzysztof Pielas, który zdradził słuchaczom swoje ulubione przepisy na to danie.

(Fot. pixabay.com)
Uwaga! Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu (przeglądarce internetowej) można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Zgadzam się z polityką